Elke maand reiken wij een prijs uit aan een tutor die op een of andere wijze heeft uitgeblonken in zijn of haar vaardigheden. Deze maand is de tutor van de maand: Sanne!

Sanne heeft in de zomervakantie een leerling begeleid die uitzonderlijk tevreden was over de begeleiding en bijles door Sanne. Sanne ontvangt van ons een leuk cadeau. Wil jij ook Sanne als private tutor voor je kind? Je kan hier direct een afspraak met haar inplannen. 

Sanne: Van Harte Gefeliciteerd!!


" Wij zijn zéér tevreden over de begeleiding door Sanne. Sanne was iedere afspraak stipt op tijd, had een bijzonder goede klik met onze zoon en heeft met de juiste uitleg, juiste tempo en juiste 'tone of voice' hem echtmeer zelfvertrouwen mbt rekenen bijgebracht.

Hij vond de bijles van Sanne ook echt leuk. Wat begon als iets waar hij tegenop zag, veranderde naar iets waarhij naar uitkeek. Sanneis rustig, echt heel prettig in de omgang en weet zich goed te verplaatsen in hetkind, in dit geval onze zoon en wat hij nodig had.

Naast hetprettige contact en haarrustige karakter heeft ze ook hetniveau van de sommen en de moeilijkheid uitstekend in weten te schatten! We hebben in de zomervakantie hem zo echteen boost in het rekenen kunnen geven. Nu is hij met meer zelfvertrouwen naar de brugklas gegaan. Dit was ons doel."

Tutor van de maand: Sanne

Comment