5 vragen aan Adine!

Adine Tjeenk Willink

1. Vertel ons, wie ben je en wat doe je bij Nimbles?

Ik ben Adine, woon in Amsterdam en ik ben co-founder van Nimbles! Ik werk achter de schermen aan een goed werkende website, marketing en klantenservice zodat zowel onze tutoren als ouders optimaal geholpen worden.

2. Cool! En als je dat niet aan het doen bent, wat doe je dan?

Als ik niet aan het werk ben bij Nimbles dan sta ik in de sportschool te kickboksen, heb ik met vrienden afgesproken of ben ik thuis een boek aan het lezen.

3. Ben je meer een katten- of een hondenpersoon?

Absoluut een hondenpersoon! Katten komen bij mij maar onbetrouwbaar over;)

4. Wat is volgens jou de beste uitvinding tot nu toe (behalve Nimbles natuurlijk)?

Lokatie, foto’s en spraakberichten delen via WhatsApp. Mijn broer woont in New York en onze familie-WhatsApp is dan ook een gezellige bedoeling.

5. Als je een private tutor zou zijn, waar zou jij leerlingen dan mee kunnen helpen?

Als ik Nimbles tutor zou zijn, dan zou ik middelbare scholieren kunnen helpen met Nederlands, Studievaardigheden en Economie. Het leukste lijkt me  om leerlingen te helpen bij het opzetten van een eigen bedrijfje!