visual jolanda.001.jpeg

Elke week stellen wij vijf vragen aan een private tutor die je kunt boeken op Nimbles. We trappen af met Jolanda (49 jaar) uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Zij is leerkracht in het basisonderwijs, remedial teacher én kindercoach. Daarnaast geeft ze aan huis in Nieuwerkerk a/d IJssel basisschool leerlingen bijles, huiswerkbegeleiding, remedial teaching en... meer zelfvertrouwen!


1. Hoi! Leuk kennis te maken. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Jolanda, 49 jaar. Ik ben naast gediplomeerd leerkracht ook remedial teacher (Master SEN) met een jarenlange ervaring met kinderen in het basisonderwijs. Ik signaleer door mijn professionele achtergrond veel specifieker waar de basis zit van het probleem en wat er nodig is om weer vooruitgang te boeken. Zo kan ik kinderen heel gericht en met meer succes helpen. 

2. Cool! Een echte professional dus! Je bent door onze strenge screening gekomen. Waarom heb je jezelf aangemeld voor Nimbles?

Jullie platform is uniek, heel laagdrempelig en transparant voor ouders. Jullie bereik is groot en er is geen gedoe met rekeningen uitschrijven of contant betalen.

3. Wat doe je als je even niet bezig bent met je werk, kinderen, bijles, remedial teaching?

Ik lees graag, van thrillers tot boeken over psychologische onderwerpen. Verder houd ik van wandelen in de natuur, fietsen en van luieren in de zon!

4. Als je moet kiezen tussen Private Tutoring of bijles, wat kies je dan?

Ik ben Remedial Teacher! Dit gaat nog een stapje verder dan bijles of private tutoring, omdat ik gerichte kennis heb van de 'bouwstenen' bij de verschillende vakken in het onderwijs. Ik kan onderzoeken of een kind deze bouwstenen wel of niet beheerst en zo de basis van het probleem aanpakken.

5. Wat wil je over drie jaar bereikt hebben?

Ik wil vooral bereikt hebben dat kinderen en ouders (hebben) ervaren dat mijn hulp kwalitatief heel goed is, werkt en dat het ook gewoon een gezellig moment is in de week. Dat ouders tegen elkaar zeggen: " Zoek je iemand via Nimbels...? Dan moet je bij Jolanda zijn!"

Jolanda Nimbles