1. Vertel ons, wie ben je en wat doe je bij Nimbles?

Ik ben Willemijn en woon in centrum Amsterdam. Ik hou mij bezig met de soepele verloop van de operationele kant van Nimbles en met het screenen van de tutoren. Daarnaast ben ik ook erg druk met het opzetten van het backoffice! Maar eigenlijk betekent dat vooral bezig zijn met alles wat urgent is :)

 

2. Oef, klinkt als veel werk. Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Dan ben ik leuke dingen aan het doen met mijn gezin, schommelen in de plaatselijke speeltuin of aan het hardlopen.

 

3. Ben je een ochtend- of een avondmens?

Sinds ik een kind heb ben ik noodgedwongen een ochtendmens.. 7.00u wakker worden is al een luxe!

 

4. Wat is volgens jou de beste uitvinding tot nu toe (behalve Nimbles natuurlijk)?

Eigenlijk ben ik erg fan van alles wat überhaupt een snoer met stekker heeft.. Iets wat ik van mn vader heb overgenomen vrees ik. Mijn motto is dat ook: gemak dient de mens! 

 

5. Als je een private tutor zou zijn, waar zou jij leerlingen dan mee kunnen helpen?

Met mijn bouwkundige achtergrond zou ik zeker in enkele beta vakken bijles kunnen geven. Achteraf gezien waren sommige opgaven in Natuurkunde, Wiskunde, Scheikunde en Biologie piece of cake! Je moet vaak gewoon net even dat ene ezelsbruggetje doorhebben! 

Willemijn Schippers
Willemijn Kalisvaart