Op Nimbles vind je een groot aanbod gescreende private tutors en bijlesdocenten uit Rotterdam en Amsterdam. Grote kans dat de ideale private tutor of bijlesdocent voor jouw kind hier ook tussen zit. Maar hoe gebruik je onze website optimaal om net die ene droom tutor te vinden die jouw kind weer zelfvertrouwen geeft? Met deze tips komt het vinden van de ideale bijlesdocent of private tutor nóg dichterbij.


Tip 1: Gebruik de filters om te zoeken

Op Nimbles kan je met behulp van de zoekfilters eenvoudig een gepersonaliseerd aanbod krijgen. Vul in op welk niveau jouw kind hulp nodig heeft en indien nodig ook het vak waar extra aandacht voor nodig is. Je kunt ook kiezen welk type tutor jouw kind nodig heeft. Bij Nimbles onderscheiden we drie soorten tutoren:

  • Tutor (0-2 jaar werkervaring) tussen 10 en 20 euro per uur
  • Senior tutor (2-5 jaar werkervaring) tussen 20 en 30 euro per uur
  • Professional (bijv. gecertificeerde docenten of remedial teachers) 30+ euro per uur

 

Tip 2: Geef informatie over jouw kind.

Net zoals jijzelf wil een Nimbles tutor graag weten met wie hij of zij te maken heeft voordat de aanvraag voor een gratis kennismakingsgesprek wordt geaccepteerd. Om een mismatch te voorkomen is het van belang voldoende achtergrondinformatie over je kind te geven. In welke klas zit hij of zij? Waar is extra aandacht voor nodig? 

 

vind de beste bijlesdocent voor je kind

Tip 3: Kijk naar verificaties van Nimbles tutoren

Bij Nimbles kan je op het profiel van elke tutor zien welke verificaties zij hebben behaald. Deze staan onder hun profielfoto. Onze verificaties bestaan uit een kopie van een geldig ID-bewijs, goedkeuring na een intakegesprek met een medewerker van de Nimbles, een WA verzekering, een Verklaring Omtrent het gedrag, een telefooncel en minimaal één positieve referentie. 

 

Tip 4: Vul de beschikbaarheid van je kind in

Iedereen is tegenwoordig druk. Sporten, muziekles, oppas, vaak heeft een gezin een drukke weekagenda. Kijk goed in de agenda van de Nimbles tutor of hij of zij beschikbaar is op de dagen die jouw kind kan. Vul ook de beschikbaarheid van je kind in bij de aanvraag voor een kennismaking. 

 

Tip 5: Plaats een oproep.

Als je geen geschikte private tutor kunt vinden op Nimbles kunnen wij in ons netwerk gratis een oproep voor je uitzetten. Heb je bijles wiskunde nodig in Kralingen? Zoek je een huiswerkbegeleider aan huis in Amsterdam? Citotraining in Amsterdam of Rotterdam? Bel ons op 020-2217181 en wij plaatsen gratis een oproep voor je in ons netwerk van private tutors en bijlesdocenten.

 

Tip 6: Bereid het gesprek met de tutor voor.

Alle tutoren van nimbles komen eerst langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken ze de behoeften van je kind en geven ze aan in hoeverre en wanneer ze jouw kind kunnen helpen. Zorg dat je rapporten of cijferlijsten hebt om de resultaten van je kind te bespreken.

Vind je het moeilijk om zelf een private tutor of bijlesdocent voor je kind te kiezen? Bel ons dan op 020-2217181, wij helpen je graag en vrijblijvend in jouw zoektocht.

de beste bijlesdocent
nimbles