Elke week stellen wij vijf vragen aan een private tutor die je kunt boeken op Nimbles. Deze week is de beurt aan Willeke

Willeke Nimbles
 

1. Hoi! Leuk kennis te maken. Wie ben je en wat doe je?

Hoi, ik ben Willeke, 33 jaar en ik woon in Amsterdam. Met mijn onderwijskundige en sociaal pedagogische achtergrond heb ik een mooie basis om kinderen te helpen weerbaarder en zelfverzekerder te worden. Zij hebben daar hun hele leven profijt van. Dat maakt dit werk mooi en dankbaar. Het motiveren en stimuleren vind ik belangrijk. Leren mag leuk zijn!

willeke nimbles

2. Cool! Je geeft kinderen dus meer zelfvertrouwen! Waarom ben je jezelf gaan specialiseren op dit gebied?

Ik weet hoe lastig leren soms kan zijn. Daarbij was ik als puber best onzeker, wat het leren soms nog moeilijker maakte. Mijn perfectionisme en faalangst hielpen niet echt mee. Gelukkig had ik mensen om mij heen die me konden helpen, zodat ik steeds meer in mezelf en mijn kunnen begon te geloven. Ik werd zelfverzekerder en ik begon leren leuk te vinden. Zodoende ben ik onderwijskunde gaan studeren. Nu wil ik mijn ervaring en opleiding graag inzetten om anderen verder op weg te helpen.

3. Wat onderscheidt jou van alle andere gescreende tutoren op ons platform?

Ik kan goed levelen met kinderen. Ik begrijp ze snel en ik zorg voor een veilige sfeer waarin geleerd kan en mag worden. Ik ben daarbij creatief in het leren leren. Ook schenk ik aandacht aan het zelfvertrouwen en het zelfbeeld. Beiden zijn onmisbaar voor een optimaal leerresultaat, op zowel emotioneel als cognitief gebied. 

4. Wat doe je als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd ben ik graag in de buitenlucht. Ik tennis graag en ik houd van samen koken. Ook blijf ik mezelf graag ontwikkelen, door middel van (studie)boeken, cursussen en workshops.

5. Basisschool of Voortgezet Onderwijs?

Voortgezet Onderwijs!

 

Comment