Huiswerk maken, motiveren, plannen, overhoren, uitleggen, ouders hebben er vaak zelf een dagtaak aan om hun eigenwijze pubers door de lastige schooltijd heen te helpen. 'Is je huiswerk al af?' is een veelgehoorde kreet. Dat alles is nu verleden tijd als je een private tutor in huis haalt, en goed nieuws: het is vaak nog goedkoper dan een huiswerkinstituut!

Een nieuw concept in studiebegeleiding
Nimbles introduceerde dit jaar een nieuw concept in studiebegeleiding, overgevlogen uit het buitenland: private tutoring. Kort samengevat is private tutoring een paar uur per week preventieve huiswerkbegeleiding voor je kinderen aan huis. De zelfgekozen tutor besteedt niet alleen aandacht aan de lesstof, maar ook aan het ontwikkelen van studievaardigheden en vertrouwen.

Een personal trainer voor het huiswerk van je kind aan huis.
Geen begeleiding meer in groepjes bij huiswerkinstituten, niet meer bijspijkeren achteraf, maar lekker relaxt een private tutor die bij je thuis komt, het huiswerk doorneemt, overhoort, en zelfvertrouwen geeft. 

Na jaren 'gedoe' thuis te hebben over het huiswerk van haar kinderen, was Isabelle het zat. Ze vond op Nimbles een private tutor op Nimbles die haar 3 kinderen thuis helpt: 

"Twee keer per week helpt Mischa mijn kinderen na schooltijd met het huiswerk. Als ik thuis kom van werk is alles overhoord, ingepland en geleerd: Ik wil niet meer anders!", aldus Isabelle (45). 


Binnen een half jaar waren veel ouders in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht enthousiast. Vanaf eind mei is Nimbles ook beschikbaar in Haarlem en omgeving. 


nooit meer bijles, huiswerkbegeleiding of citotraining

Hoe boek ik een private tutor voor mijn kind?

  1. Zoek een tutor
    op www.nimbles.com via de zoekfilters een tutor die past bij jouw kind en portemonnee. Deze vorm van individuele huiswerkbegeleiding is al beschikbaar vanaf 10 euro per uur! Neem je 15 uur per maand af? Dan kost je dat 150 euro, dat is veel minder dan bij een huiswerkinstituut en de aandacht is nu ook individueel. 
  2. Vraag een kennismaking aan
    Een kennismakingsgesprek is gratis. De tutor reageert binnen 48 uur op je oproep. Wil je op korte termijn een goede tutor? Vraag dan bij meerdere tutoren een kennismaking aan. De tutor legt in het gesprek uit hoe hij werkt en je kan zelf kijken of er een goede klik is. 
  3. De tutor gaat aan de slag
    Nadat de tutor langs is geweest en jullie hebben jullie afspraken vastgelegd, gaat de tutor aan de slag en heb jij nooit meer gedoe met dat huiswerk!

Vind je het moeilijk om een tutor te kiezen? Plaats dan een gratis een oproep in het netwerk. Je ontvangt dan vanzelf reacties van tutoren in je mailbox. Heb je andere vragen of hulp nodig? Bel dan de klantenservice op 020-2217181. Hier zitten onderwijskundigen die je hulpvraag in kaart kunnen brengen en je gratis kunnen adviseren in je zoektocht naar een goede private tutor voor je kind.