Helaas kunnen we in Nederland niet zelf kiezen wie de leerkracht van ons kind is, al zouden heel veel ouders dat graag anders zien. Het vreemde is dat dit ook voor tutoren, bijlesdocenten of huiswerkbegeleiders geldt.

Er zijn zoveel bijles-instituten die bijles aanbieden, maar nog steeds mag je niet zelf kiezen wie jouw kind helpt, tot nu!!

Bij Nimbles kies je binnenkort zelf een tutor voor je kind, op basis van jouw wensen, eisen en budget. Onze gescreende tutoren bieden zelf hun diensten aan, rechtstreek aan ouders en onder hun eigen voorwaarden.

We beginnen met de uitrol in Rotterdam maar zullen snel ook Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Breda, Leiden en Delft gaan veroveren want het is tijd dat de wereld van aanvullende educatie transparant en toegankelijk wordt voor iedereen!

 

Vind de beste bijles voor je kind in Rotterdam en Amsterdam via Nimbles en meld je nu aan!

Bijles basisonderwijs Rotterdam
Huiswerkbegeleiding aan huis Rotterdam Kralingen Hillegersberg
Cito training Rotterdam
Bijles rekenen Rotterdam
Bijles basisschool Rotterdam
 

Comment