Tadaaa daar zijn we dan....LIVE! In Rotterdam welliswaar maar Amsterdam en Utrecht volgen heel snel!

Nimbles is hét online platform waar je eenvoudig een betrouwbare tutor vindt bij jou in de buurt. Van student die graag bijles geeft tot ervaren remedial teacher: op Nimbles vind je altijd een tutor die bij jouw kind past. Nimbles maakt het vinden van een goede tutor eenvoudig en geeft tutoren de kans om hun eigen succes te bepalen.

Dit is hoe het werkt. Zoek een tutor bij jou in de buurt via www.nimbles.com.Prijzen en reviews zijn direct zichtbaar, geen hoge uurtarieven meer bij huiswerkinstituten, maar een eerlijk tarief dat de tutor zelf bepaalt. Een ouder kan direct online een tutor boeken en achteraf betalen. Persoonlijk, betaalbaar en transparant. Een goede tutor boek je eenvoudig online, met Nimbles.

We gaan binnenkort ook live in Amsterdam en Utrecht!

Wil je tutor worden? Registreer je dan nu op www.nimbles.com/nl-nl/tutor-worden

Comment