Private tutoring een relatief nieuw concept in Nederland, niet te verwarren met bijles. Bijles zet je in als het te laat is, een private tutor voorkomt dat je kind achter gaat lopen.

Een private tutor geeft je kind na schooltijd de exclusieve individuele aandacht die het verdient, gewoon aan je keukentafel thuis. Overhoren, extra uitleg geven voor een vak, uitdagen, leren leren én plannen: onze private tutors zijn multi-inzetbaar en zorgen ervoor dat een kind weer zelfvertrouwen krijgt en het beste uit zichzelf haalt.

Door het inschakelen van een private tutor voorkom je dat je kind achter gaat lopen.

De aanmeldingen gaan hard!
Wil jij komend schooljaar verzekerd zijn van een private tutor voor je kind of ook weten wat een private tutor voor jouw kind kan betekenen? Maak dan nu een profiel aan op Nimbles en krijg een gratis telefonisch consult via deze link.

A14A1333-2.jpg