Stel: je bent op zoek naar extra ondersteuning voor je kind. Niet omdat de cijfers tegenvallen. Niet omdat je geen vertrouwen hebt in je kind. Niet omdat je de leerkracht niet vertrouwt. Maar omdat jouw kind in een klas van 30 kinderen zit en wel wat extra exclusieve aandacht kan gebruiken. Om meer zelfvertrouwen te krijgen. Om te leren leren. Om uitgedaagd te worden. Dan kun je gaan googelen, je vriendin vragen, marktplaats afstruinen, informeren bij een bijles bureau of huiswerkbegeleiding, en je vervolgens achter de oren krabben. Want door een tutor te boeken via een bijles bureau, betaal je teveel. En al die tussenpersonen maken het vaak ook nog onnodig ingewikkeld en ontransparant.

Nimbles is opgericht om het vinden van de beste private tutor en bijlesdocent voor je kind ultiem gemakkelijk te maken. Geen briefjes meer bij de supermarkt. Geen gezoek op marktplaats waarbij je geen idee hebt of de persoon achter de advertentie te vertrouwen is. Maar ook geen dure bijlessen bij bijlespraktijken waarbij de tutor slechts een fractie van de prijs krijgt. Nee!  In 3 simpele stappen vind jij de beste tutor voor jouw kind in Amsterdam of Rotterdam. Transparant en voor iedere portemonnee. 

Marieke Lahr private tutor

1. Tutoren vinden en bekijken

Op Nimbles zijn al meer dan 150 zelfstandige tutoren aangesloten; voor bijles voor huiswerkbegeleiding voor citotraining en nog veel meer. In Rotterdam en Amsterdam.

In elke prijsklasse vind je op Nimbles unieke, gescreende, getalenteerde tutoren, die niets liever doen dan jouw kind nog beter maken dan hij of zij al is! Vul op de homepage in waar je woont en wat het niveau van je kind is, dan presenteert het zoeksysteem jou de tutoren die nog beschikbaar zijn. 

Op de resultaten pagina zie je de beschikbare tutoren en kun je jouw zoekopdracht met behulp van de filters verder verfijnen. Klik aan wanneer je kind beschikbaar is, waar je graag geholpen wilt worden, welk vak extra aandacht nodig heeft, enzovoort. De zoekmachine laat meteen geschikte tutoren zien. 

Op de pagina van de tutor vind je alles wat je wilt weten over de tutor: zijn achtergrond, didactische aanpak, uurtarief en ervaring. 


2. Doe een aanvraag

Als je een geschikte tutor hebt gevonden klik je op de knop: "vraag een intakegesprek aan". Je kan dan extra informatie geven over je kind en die naar de tutor sturen. De tutor krijgt deze aanvraag binnen en reageert meestal binnen 24 uur. Als de tutor je aanvraag accepteert neemt hij of zij direct contact met je op voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de tutor en bespreek je waar en wanneer je behoefte hebt aan begeleiding voor je kind. Hoeveel uur per week je begeleiding wenst en wat dit zal gaan kosten. De tutor legt deze afspraken keurig vast en Nimbles bevestigt bij jou deze afspraken.  


3. Start learning!

Nadat de afspraken zijn bevestigt, kan de tutor van start gaan. Een private tutor geeft jouw kind weer het vertrouwen in zichzelf terug. Hij ontzorgt jou van schoolse zaken, zoals het overhoren van het huiswerk, of extra uitleg bij wiskunde, zodat jullie het thuis weer over leuke zaken kunnen hebben. 

Na afloop van de begeleiding ontvang je een verzoek om de tutor te beoordelen. Als je hier 2 minuten voor uit trekt help je niet alleen de tutor aan waardevolle feedback, maar de hele Nimbles community bij het kiezen van een private tutor voor hun kind.

Heb je vragen of wil je graag geadviseerd worden in jouw zoektocht naar de beste private tutor of bijlesdocent voor je kind. Gebruik dan de live chat op de webste of bel onze klantenservice op 020-2217181. Onze professionals helpen je graag!