Individuele en exclusieve aandacht, dat wil toch iedereen voor zijn kind? Maar waar vind je nou iemand die écht goed is?

Het vinden van een tutor is met de komst van Nimbles heel eenvoudig en betaalbaar want je boekt rechtstreeks bij de tutor, zonder tussenpartij. Hoe eenvoudig en betaalbaar? Wel, we leggen het je hier uit in 4 kleine stappen.


  1. Kies het vak waar uw kind ondersteuning bij nodig heeft. Tutoren kunnen vaak meerdere vakken aanbieden. Denk hierbij voor basisschoolleerlingen aan rekenen, taal of citotrainingen. En bij middelbare scholieren aan wiskunde of bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding.
  2. Blader door de lijst met tutoren uit uw regio. Je kunt hun profielen en reviews bekijken. 
  3. Kies een tutor die aan jouw wensen en budget voldoet. Via de boekingsmodule kan je een vrijblijvende boekingsaanvraag doen. Vul de aanvraag zo compleet mogelijk in zodat de tutor kan zien of hij aan de aanvraag kan voldoen.
  4. Wacht op bevestiging en happy learning! Als de tutor de aanvraag heeft geaccepteerd, krijgen jullie elkaars contactgegevens en neemt de tutor contact met je op. De tutor geeft aan het eind van de maand door hoeveel uur hij heeft gewerkt en daarvan ontvang je van ons een factuur.

Het is gebeurd! Vrij eenvoudig, toch?

Als je meer informatie wil of geholpen wil worden in je zoektocht naar een goede tutor voor je kind, neem dan contact op met onze klantenservice via 020-2217181. We kunnen je adviseren en helpen in jouw zoekproces.

Veel tutor plezier!

Team Nimbles

Comment