pa en kind.001.png
 

Herma (45) heeft 3 dochters; Fleur, Lotte en sandra.

"Mijn jongste dochter heeft te kampen met faalangst. Ik maakte me erge zorgen want ze zat totaal niet goed in haar vel. Maar wat maakt een beetje extra aandacht een verschil! Tutor Frederique is ervaren en neemt enorm de tijd voor haar. Waardoor Fleur vragen durft te stellen en niet die continue druk om te presteren voelt. Wat een verademing voor haar, ik zie haar veel vaker lachen. En voor mij, want ik maak me een stuk minder druk." 
 

 

 


 

Mia.001.png

 

 

 

Joost (42) heeft 2 zoons;  tim (7) kreeg bijles van David

"Tim is geweldig geholpen met de hulp van tutor David! De rekenstof van groep 3 werd op het einde van het jaar toch wel lastig, maar met een andere uitleg in kleine stappen, snapte hij het weer. De laatste toets in groep 4 was een dikke 8! Hij straalde vol zelfvertrouwen toen hij het vertelde."

 

Ruben (52) over zijn 17 jarige puber

 

"Tutor Omar heeft mijn dochter Lidia perfect door haar eindexamentijd heen geholpen. Dat was nodig, want Lidia was het afgelopen jaar erg druk met haar puber leven. Je kan het ze niet kwalijk nemen toch? Maar aangezien ze volgend jaar in Groningen wilt beginnen met Geneeskunde, moest ze goede cijfers halen! De resultaten moeten we nog afwachten maar door de hulp van Omar heeft ze er een super goed gevoel over!"

 

 

 

   

 

 

 


Mia (39) moeder van valerie (14) en shane(11) 

"Ik merkte dat Shane al een tijdje aan het stoeien was met rekenen, hij kwam regelmatig met onvoldoendes thuis. Zonde, want ik zie echt potentie! Gelukkig vond ik Nina op Nimbles, een student wiskunde. Shane zijn cijfers stegen enorm. Dit extra duwtje in de goede richting had hij écht nodig."

 

 

 

 

hajo.001.png